Promospecialist
Pepermuntdistributeur
Eigen ontwerpstudio

Wilhelmina Pepermunt gepersonaliseerd voor u

Verras uw werknemers met gepersonaliseerd Wilhelmina Pepermunt in een unieke verpakking. Ideaal voor in een eindejaarscadeau of als leuk verjaardagspresentje. Dutch Promo Group BV is exclusief distributeur, gevestigd in Oosterhout, in Wilhelmina Pepermunt en maakt speciale promotieverpakkingen voor B2B bedrijven.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
pepermunt

Wilhelmina Pepermunt in gepersonaliseerde verpakking

Wij zijn als exclusief bedrijf de enige die voor uw bedrijf gepersonaliseerde promotieverpakkingen kunnen maken. Als exclusief distributeur van Wilhelmina Pepermunt maken wij op veel verschillende manieren unieke milieubewuste verpakkingen voor bedrijven. Wilhelmina Pepermunt wordt door u gepersonaliseerd met een eigen promotie ontwerp. Het ontwerp kan op meerdere manieren ingezet worden, zoals:

Met een unieke verpakking creëert u een goede naamsbekendheid en vergroot u het bereik aan mensen die uw naam herkennen. Een heel goed idee voor bedrijven die zichzelf een boost willen geven op de markt.

pepermunt

Plan nu uw brainstormsessie met ons

Geïnspireerd met de opties die wij kunnen bieden? Maak snel een afspraak met ons team voor een brainstormsessie en ontvang uw persoonlijke offerte. U kunt een afspraak maken door te bellen naar +31 162 436 020 of stuur een e-mail naar info@dutchpromogroup.com. Voor vragen of opmerkingen kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

pepermunt