Promospecialist
Pepermuntdistributeur
Eigen ontwerpstudio

Een pepermunt ter promotie laten ontwerpen

Door gebruik te maken van pepermunt kunt u een opvallende promotie laten ontwerpen. Dutch Promo Group verzorgt exclusief voor bedrijven uniek en persoonlijk promotiemateriaal in de vorm van snoep. Ons bedrijf is gelokaliseerd in Oosterhout, waar een heel team dagelijks hard werkt om uw persoonlijke milieubewuste verpakking met snoepjes als promo waar te maken.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
pepermunt

Laat door ons uw pepermunt als promotie ontwerpen

Verras uw klanten met unieke promotiemateriaal snoep. Promotiemateriaal in de vorm van snoep wordt vaak gebruikt bij grote evenementen of in horecagelegenheden. Het is een extraatje waarmee een klant een positieve ervaring krijgt bij uw bedrijf. Ideaal om te geven na een bezoek of als een leuk tussendoortje op een evenement. De promotie pepermuntjes die gebruikt worden door ons zijn Wilhelmina Pepermuntjes. Een uniek pepermuntje dat al jaren geliefd is, verpakken wij als promotie in een bedrukte verpakking met uw bedrijfsnaam.

pepermunt

Hoe kunt u snoepjes als promo gebruiken?

Tijdens één van de eerste besprekingen zullen wij met u meedenken welke opties er zijn om pepermunt als promotie te gebruiken en een ontwerp te maken. Aan de hand van dit ontwerp, wat een bedrijfslogo kan zijn, gaat het team in de studio het ontwerp voor de snoepjes als promo optimaliseren. Zodra er een ontwerp voor de promotie met pepermunt is goedgekeurd, gaan wij aan de slag met de productie van de snoepjes voor uw promo. Na het produceren van het gewenste aantal promotie pepermuntjes, wordt de gehele bestelling bij u geleverd en is het klaar voor gebruik. Tijdens dit proces zullen wij alles voor u regelen wat van toepassing is.

pepermunt
pepermunt

Verschillende mogelijkheden voor snoep als promotiemateriaal

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om snoep te gebruiken als promotiemateriaal. Zo kunt u uw eigen gepersonaliseerde verpakking met pepermunt als promotie laten ontwerpen met verschillende inhouden. Onze kleinste verpakking bevat één pepermuntje, de grootste ± 20 stuks. U kunt zo uw eigen merk versterken met pepermuntjes als promotie van goede kwaliteit.

pepermunt

Vraag informatie aan over promotie met pepermuntjes

Boost uw merk door middel van snoepjes als promo op een evenement of bij een speciale actie. Door het gebruik van promomateriaal snoep met een verrukkelijke inhoud, creëert u een positieve ervaring. Weten hoe u dit voor elkaar kunt krijgen om unieke snoepjes als promo te kunnen uitdelen? Of heeft u een idee voor het ontwerpen van een pepermunt promotie? Bel ons gewoon even op! Wij zijn te bereiken via +31 162 436 020 of info@duchtpromogroup.com.

pepermunt