Promospecialist
Pepermuntdistributeur
Eigen ontwerpstudio

Pepermunt in eigen verpakking

Door pepermunt in eigen verpakking uit te delen, blijft u een onderscheidend bedrijf op de beurs of tijdens andere evenementen. Dutch Promo Group BV is gelokaliseerd in Oosterhout en biedt alleen voor de B2B-markt verschillende promotionele producten aan. Zo maken wij gepersonaliseerde promoties op maat met een verrukkelijke inhoud in een milieubewuste verpakking.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
pepermunt

Pepermunt in een eigen ontworpen verpakking

Wilt u ook uw klanten en collega’s verrassen met een uniek promo item? Zoek dan niet verder! Ons team staat voor u klaar om ideeën om te zetten in realiteit. Door middel van één aangewezen contactpersoon heeft u duidelijk contact en kunt u op die manier uw wensen doorgeven. Zodra er een ontwerp is gemaakt voor de eigen verpakking van de pepermunt. Zullen wij ervoor zorgen dat alles in het productieproces voor het maken van gepersonaliseerde Wilhelmina Pepermunt goed verloopt. Natuurlijk houden wij, als exclusief distributeur van pepermuntjes, u tussendoor goed op de hoogte van dit proces!

pepermunt

Wij leveren, u deelt uit

Zodra wij de pepermunt in uw unieke eigen verpakking hebben geleverd, rest er nog maar één ding. Uitdelen! Verspreid uw bedrijfsnaam of bedrijfsinformatie met een leuk logo op een smaakvolle manier. Dit allen draagt bij aan naamsbekendheid en het vergroten van uw doelgroep op een leuke manier. Zo ontvangt de klant uw visitekaartje, zonder dat het opvalt.

pepermunt
pepermunt

Stuur nu uw ideeën in

Ziet u het al helemaal voor u hoe uw bedrijfsnaam op een verpakking staat? Schakel ons dan in! Wij geven vrijblijvend informatie over de mogelijkheden binnen het maken van pepermuntpromotiemateriaal. Bel of e-mail ons voor meer informatie naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij zijn te contacteren via +31162 436 020 of e-mail naar info@dutchpromogroup.com.