Promospecialist
Pepermuntdistributeur
Eigen ontwerpstudio

Wilhelmina Pepermunt bedrukken

Wilhelmina Pepermunt laten bedrukken kan een optie zijn voor promotiemateriaal. Het gebruik van een uniek item zorgt voor een goede naamsbekendheid. Daarnaast kunt u het Wilhelmina Pepermunt dat bedrukt is makkelijk uitdelen op een evenement of beurs. Dutch Promo Group BV is een specialistisch bedrijf, gevestigd in Oosterhout, in het maken van promotiemateriaal voor B2B bedrijven.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
pepermunt

Wilhelmina Pepermunt laten bedrukken met uniek design

Wij, als exclusieve distributeur van Wilhelmina Pepermunt, kunnen voor u de verpakking van pepermunt bedrukken naar eigen wens. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijfslogo zijn, maar ook Wilhelmina Pepermunt verpakking bedrukt met een speciale actie. Afhankelijk van uw wensen zullen wij samen met u kijken welk type milieubewuste verpakking Wilhelmina Pepermunt handig is om te laten bedrukken. Wij bieden verschillende soorten verpakkingen waar de inhoud van wisselt. We kunnen onder andere pepermunten bedrukken met:

U kunt er zelfs voor kiezen om een combinatie van verschillende milieubewuste verpakkingen te gebruiken. Zo kunt u uw relaties verschillende promotiematerialen geven als relatiegeschenk of als leuk presentje voor uw werknemers bij verjaardagen, jubileums of andere festiviteiten. Verzin het zo gek of niet en stop er Wilhelmina Pepermunt bedrukt met bedrijfsinfo bij. Altijd handig en ideaal voor een frisse adem.

pepermunt

Hoe verloopt het proces om pepermunt te laten bedrukken?

Om een verpakking met Wilhelmina Pepermunt te laten bedrukken zijn een aantal stappen nodig. We beginnen graag met het bespreken van een promotieontwerp. U kunt deze eventueel zelf aanleveren of deze met ons bedenken. Ons team aan specialisten zal het zodra het ontwerp bedacht is, deze verder uitwerken en ter goedkeuring opsturen. Met een goedgekeurd ontwerp starten wij de opdracht om de milieubewuste verpakkingen te laten drukken. Daarnaast zullen wij er ook voor zorgen dat de juiste hoeveelheden Wilhelmina Pepermunt bedrukt in de verpakkingen terecht komen. Wij zullen uw complete bestelling opsturen, zodat u kunt beginnen met het gebruiken van uw unieke Wilhelmina Pepermunt in een verpakking bedrukt met uw eigen ontwerp.

pepermunt
pepermunt

Huur ons vandaag nog in om een offerte te maken

Wij helpen u graag met het realiseren van Wilhelmina Pepermunt bedrukt met uw eigen logo. U kunt vandaag nog een afspraak maken voor een brainstormsessie via telefoonnummer +31 162 436 020 of stuur ons een e-mail naar info@dutchpromogroup.com. Voor andere vragen of meer informatie over onze mogelijkheden van promotiemateriaal, kunt u ons contactformulier invullen. Wij zullen uw aanvraag, na ontvangst, zo snel mogelijk behandelen.