Promospecialist
Pepermuntdistributeur
Eigen ontwerpstudio

Verspreid uw bedrijfsnaam met Wilhelmina Pepermunt in een doosje

Deel bij het volgende bedrijfsuitje of evenement Wilhelmina Pepermunt in doosjes uit! Dutch Promo Group BV is een exclusieve distributeur van Wilhelmina Pepermunt. Ons bedrijf is gevestigd in Oosterhout en verzorgt promotiemateriaal in milieubewuste verpakkingen voor B2B bedrijven in iedere sector.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
pepermunt

Bedrijfsreclame door Wilhelmina Pepermunt in een doosje

Wat is er nu leuker dan een doosje Wilhelmina Pepermunt geven na een gesprek of als relatiefgeschenk? Bij Dutch Promo Group BV kunt u voor uw bedrijf uw eigen pepermuntpromotie ontwerpen. Hierdoor maakt u op een unieke manier reclame voor uw bedrijf. Ideaal voor op de beurs!

pepermunt

Relatiegeschenk en giveaway

Als exclusieve distributeur van Wilhelmina Pepermunt, bieden wij meerdere opties aan promotiemateriaal gevuld met pepermuntjes. Hierdoor heeft u ruim keus aan verschillende relatiegeschenken en giveaways. Voorbeelden van promotiemateriaal zijn:

pepermunt
pepermunt

Bestel nu uw eigen promotiemateriaal

Kom eens langs bij ons kantoor in Oosterhout voor een gezellig gesprek. We bespreken graag wat de opties zijn voor een doosje met Wilhelmina Pepermunt met uw bedrijfsnaam of -logo. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen via +31 162 436 020 of e-mail naar info@dutchpromogroup.com. We ontvangen u graag bij Dutch Promo Group BV!