Promospecialist
Pepermuntdistributeur
Eigen ontwerpstudio

Wilhelmina Pepermunt met eigen logo

Laat uw Wilhelmina Pepermunt bedrukken met uw eigen logo. Dutch Promo Group BV is het perfecte bedrijf voor promotiemateriaal. Door de jaren heen zijn wij gespecialiseerd in het maken van unieke concepten voor B2B bedrijven. Ons kantoor is gevestigd in Oosterhout, Noord- Brabant, waar een gemotiveerd team speciaal voor u klaar staat om uw ideeën werkelijk te maken.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
pepermunt

Wilhelmina Pepermunt met eigen logo als promotiemateriaal

Een pepermuntje na de lunch of voor een belangrijke afspraak is niet alleen goed voor een frisse adem, maar ook als promotiemateriaal. Wij maken al jaren pepermunt verpakkingen met eigen logo voor bedrijven als promotiemateriaal. U kunt uw eigen promotieontwerp insturen of samen met ons team brainstormen voor een top idee.

pepermunt

Wat bieden wij nog meer?

Wij maken niet alleen milieubewuste verpakkingen met pepermunt waar een logo op staat, maar ook hele andere dingen. Zo kunt u de volgende opties bij ons kiezen:

Door een combinatie te maken van twee verschillende opties vergroot u de kans om uw doelgroep te bereiken. Zeker bij een meerdaags congres, beurs of bedrijfsfeest is het erg verstandig om verschillende types promotiemateriaal te hebben. Een pepermuntje met een logo op de verpakking is gemakkelijk om mee te geven en zorgt ook nog eens voor een frisse sfeer.

pepermunt
pepermunt

Hoe werken wij?

Voor het maken van een pepermunt verpakking met logo hebben wij een aantal belangrijke dingen nodig. Zoals al gezegd te hebben werken wij met een ontwerp. U kunt uw eigen bedrijfsontwerp toesturen of u kunt met ons team aan specialisten brainstormen. Tijdens het gehele proces heeft u contact met één contactpersoon van ons bedrijf. Zo willen wij graag een goede band met u opbouwen. Als het ontwerp voor pepermunt met eigen logo goedgekeurd is, gaan wij het productieproces starten. Wij sturen de opdracht om de milieubewuste verpakking te laten drukken op en zorgen dat de gewenste hoeveelheid aan Wilhelmina Pepermuntjes in de verpakkingen terecht komt. Nadat uw bestelling volledig is, sturen wij deze op en kunt u beginnen met het uitdelen van uw promotiemateriaal.

pepermunt

Plan nu uw afspraak in

Volledig overtuigt om met Wilhelmina Pepermunt uw logo te verspreiden? Maak vandaag nog uw afspraak met ons team voor het opzetten van een offerte. Voor het maken van afspraken kunt u ons kantoor bellen via +31 162 436 020 of e-mail naar info@dutchpromogroup.com.

pepermunt