Promospecialist
Pepermuntdistributeur
Eigen ontwerpstudio

Wilhelmina Pepermunt actie

Gebruik een verpakking Wilhelmina Pepermunt als actie voor uw bedrijf. Het bekend maken van een actie kan met een milieubewuste verpakking pepermunt op een hele leuke manier. Dutch Promo Group BV helpt u graag in het realiseren van een verpakking gevuld met Wilhelmina Pepermunt.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
pepermunt

Gebruik Wilhelmina Pepermunt om uw actie te verspreiden

Ieder bedrijf maakt wel eens een actie voor zijn of haar diensten of producten. Een verpakking Wilhelmina Pepermunt is een leuke manier om de actie te verspreiden. Ideaal omdat het als actieve herinnering bij uw klanten achterblijft. Zo kunnen wij de verpakking Wilhelmina Pepermunt omtoveren met een mooi promotieontwerp met een mooie verpakking, inclusief bedrijfsnaam of logo van uw bedrijf. Enorm leuk voor op beurzen of op bedrijfsevenementen, daarnaast geeft het ook nog eens een frisse adem.

pepermunt

Maak uw campagne compleet

Naast een leuke, smaakvolle actie kunt u er ook voor kiezen om uw campagne verder uit te breiden met losverpakte pepermuntjes. De keuze is reuze en wij staan open voor al uw ideeën en wensen. Om uw ideeën op te wekken, nodigen wij u graag uit voor een brainstorm. Ons pepermuntbedrijf is gevestigd in Oosterhout. Afspraken kunt u maken via +31 162 436 020 of e-mail naar info@dutchpromogroup.com.

pepermunt