Promospecialist
Pepermuntdistributeur
Eigen ontwerpstudio

Pepermuntrolletjes met logo als relatiegeschenk

Bedank uw relaties met pepermuntrolletjes met logo! Door uniek te zijn in uw relatiegeschenken, draagt u bij aan een positieve herinnering aan uw bedrijf. Zo behoudt u op een leuke manier uw relatie met een samenwerkend bedrijf. Alles is mogelijk bij Dutch Promo Group BV.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
pepermunt

Wilhelmina Pepermunt in gepersonaliseerde verpakking

Laat uw promotiemateriaal maken door ons, als exclusief distributeur van Wilhelmina Pepermunt. Wij bieden een volledig pakket aan, waarin u de hoofdrolspeler bent in het proces. Wij houden ervan om alles voor u te regelen, waardoor u gemakkelijk u wensen aan ons kunt overlaten. Heeft u al een idee hoe de pepermuntrolletjes met logo er uit moeten zien? Stuur het dan vooral op! Wij houden van eigen input en maken er samen met u wat moois van. Andere opties binnen promotieontwerpen zijn:

pepermunt

Stuur nu uw ontwerp in!

Wij houden van goede ideeën. Heeft u al een ontwerp voor pepermuntrolletjes met logo? Stuur het dan vooral op, dan kijken wij samen met ons team hoe wij uw idee kunnen gebruiken. Ook als u nog totaal geen idee heeft wat u graag zou willen, zijn wij daar voor u. Maak snel een afspraak bij ons kantoor in Oosterhout voor een eerste brainstorm via +31 162 436 020 of e-mail naar info@dutchpromogroup.com. Wilt u voor een afspraak meer informatie krijgen? Vul dan ons contactformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren.

pepermunt