Promospecialist
Pepermuntdistributeur
Eigen ontwerpstudio

Verspreid uw bedrijfsnaam met verpakte pepermuntjes

Verpakte pepermuntjes zijn een leuke, smaakvolle en unieke manier om naamsbekendheid te genereren. Zo zet u net even dat extra stapje om potentiële klanten te helpen herinneren aan uw bedrijf. Dutch Promo Group BV, gevestigd in Oosterhout, is als enige gespecialiseerd in het maken van unieke en creatieve promotiematerialen speciaal voor de B2B-markt.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
pepermunt

Uw logo op verpakte pepermuntjes

Er zijn vele verschillende mogelijkheden als het gaat om het ontwerpen van een pepermuntpromotie. Zo kunt u uw eigen ontwerp inleveren bij ons of met ons team na een brainstormsessie tot een mooi ontwerp komen. Wij nemen graag al het werk uit handen, zodat het gehele proces vlekkeloos verloopt. Een aantal opties voor verpakte pepermuntjes zijn:

Wij zijn exclusief distributeur van Wilhelmina Pepermunt. Hierdoor worden al onze promotiematerialen gevuld met Wilhelmina Pepermuntjes voor een koninklijke smaak. En zeg nu zelf, er bestaat geen betere variant dan dit.

pepermunt

Bespreek vandaag nog uw unieke concept

Neem vandaag nog contact met ons op om uw unieke ontwerp verpakte pepermuntjes te laten maken. Ons team staat voor u klaar om uw smaakvolle visitekaartje te realiseren. U kunt voor vragen of opmerken via +31162 436 020 of info@duchtpromogroup.com contact met ons opnemen. Wij zien uw ideeën graag te gemoed.

pepermunt